Tuesday, December 13

Hari Terakhir Sekolah .

Aku tahu cerita nie dah lama , tapi nak cerita jugak . Baru hari nie berkesempatan nak menaip pasal nie .
6 Disember lepas ialah hari terakhir aku dan kawan-kawan sekolah dan exam SPM terakhir kitorang . Last paper , Lukisan Kejuruteraan . Habis exam pukul 10.30 pagi , konon merdeka dah tu tapi aku tak nak mention pasal kertas LK , bapak susah high level kot . Yg kitorang nie punya la merepek cakap soalan tu salah , padahal tak tahu buat , yela selalu buat latihan yg senang je (senang ke) . Memandangkan awal lagi dan kalau balik tak tahu nak buat apa , kitorang cadang lah pergi Pizza Hut (benda nie dah plan awal-awal dah pon) . 







Tapi sebelum gerak pergi Pizza Hut , kitorang 1 kelas berpakat buat signature dekat baju Muaz dan Hasan . Dan kat tudung spare aku , tapi tudung tu dah jadi milik Ainil . Sedih sikit lah , sebab tak semua sign , ada yang dah balik . So berapa kerat je lah yang sign dekat baju dan tudung .





Anis Shahirah , Ainil Hafifa , Nur Adila Najwa & Siti Nor Syamira , awesome bestfriend forever & ever :) 

7 comments:

  1. seronok ye dah abis sekolah. hehe gudluck! slmt menempuh alam yg lg byk cabaran (:

    ReplyDelete
  2. ooo..dah habis spm..untunglah..huhuhu.. time akak dlu hbes spm smua balik rumah tidur..nak rehatkan otak..hehehe... tp ada la jgak tangkap gmbr ramai2 tp mls nk join..

    ReplyDelete
  3. dik xdpt ke PLKN?dah boleh taw kan dapat or x...hehee slmt bercuti ye dik...

    ReplyDelete
  4. erk jgn nak forever sgt lah kan ,, hahaha

    ReplyDelete
  5. owh , forever ... ish4 .....

    ReplyDelete
  6. @Nur Haslinda thanks :)

    @Teenager Housemaid thanks :)

    @Cik Jingga untung la jugak . hehe . best tangkap gambar . hehe

    @Aishah Jahirah(cik aisha) tak dpt PLKN . bersyukur jugak la tak dpt , hehe . thanks kak :)

    @AkmaDanira agak lah :D

    @ziq so ? ada masalah ?

    ReplyDelete