Saturday, December 31

Alhamdulillah , dah ada 407 follower .

Greeting Text

Entry tengah pagi nie aku cuma nak ucap terima kasih kat korang yang sudi follow blog yang tak seberapa nie . Terima kasih sesangat .

Circle warna biru , follower ke 400 , ini blog dia Afrina Hamzah . Smart + cool blog dia nie :) 
Circle warna ungu pulak , follower ke 407  . Comel orangnya , ini blog si comel tu Syamimi Alias .
Apa apa pun , terima kasih jugak dkt semua follower . Dari follower pertama hingga lah ke 407 . (tak larat cek aihh nak taip semua nomboq)
Bajet ramai follower pulak kau nie wani . Haha . Tak lah , tak terniat pon macam tu . Aku buat entry nie , cuma nak ucap terima kasih dan bagi tahu aku hargai dorang sebab follow blog aku .

6 comments:

  1. hikhik , gmbr sy termasok skali la , follower 401 , x nk bgi award ke ?

    ReplyDelete
  2. @Anis a.k.a Puteri Smiley Cam ala , dah dekat dah tu dgn follower 400 , tolak 1 je . hehe

    ReplyDelete
  3. wow.. tahniah2.. troskn ber-blog lagy.. :)

    ReplyDelete