Thursday, December 1

Bahana bola sepak Malaysia menang pingat emas , Sukan Sea .

Tu ha , yg aku circlekan ialah keyword paling banyak orang search untuk blog aku minggu nie . Dalam seminggu je , dah cecah 200++ carian .

Nie gara-gara lepas bola sepak Malaysia menang pingat emas untuk Sukan Sea . Makin bertambah ramai peminat muslim, so makin bertambah lah mereka nak tahu pasal Muslim . Tengok lah , ada jugak search Muslim Ahmad dan Noraida Puteh . Majoriti pasal Noraida Puteh .

Masa Malaysia menang Piala Suzuki hari tu , tak ada lah pulak sampai macam nie . Yelah , masa tu dorang mana kenal Muslim lagi , tak famous amos lagi pon mamat tu . Sekarang , penuh kat facebook , DP guna gambar pemain bola sepak nie , kadang-kadang aku keliru . Nak like status pemain bola sepak , sekali terLIKE status bukan pemain bola sepak . (nampak bebeno gatai nye)  muahaha

5 comments:

  1. dlu minat muslim. skrg ble smua org minat muslim hti brbh plak. hehe. apa2 pn. muslim mmg the best.

    ReplyDelete
  2. 1st sy nmpk dia time sukan sea kat Laos hari tu. Terus jth hati ar ngn dia.
    :)

    ReplyDelete