Sunday, September 4

Budak baru belajar terima Buffered Earnings yang Pertama


Okay , serious terkejut . Tak perasan pulak tetiba earnings aku naik , sbb BE nie . Tadi lepas update Bio kat Nuffnang , terlintas pulak nak tengok earning aku . Sekali keluar benda alah kat atas nie . Walaupun sikit , tapi puas hati jugak lah . Tak sia-sia aku rajin update Bio *kononlah kan . :D . 
Patutlah dekat home aku keluar iklan VW panjang gini  . Selalu tak macam nie .

Thanks Nuffnang :)
Thanks Volkswagen :)
Nanti aku beli kereta kau eh . Tapi kereta mainan yang letak dalam kereta je lah .
Nak beli kereta kau yang betul²  memang tunggu 10 tahun akan datang lah kan .
Tu pon kalau ada duit 

15 comments:

  1. teruskan usaha anda~ :D click click ur nuffnang. :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah dikk..teruskan lagi, bese nye kalo 2 thn maybe BE akan stabil..kalo rajin update..

    jum jemput sertai giveaway..ada cabutan bertuah menanti :)

    ReplyDelete
  3. Oh cantik tu..
    Menantikan saat saat itu dengan penuh kesabaran

    ReplyDelete
  4. kene rajin bw baru earning BE naik cepat lau singgit/hari best woihh

    ReplyDelete
  5. Congratulation!
    Do come and visit mine also
    http://anneneo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. SEMOGA BANYAK DAPAT BE LAGI... :)

    ReplyDelete
  7. congratz..i just ade ME je..huhu..kasi tips please

    ReplyDelete
  8. haha..aku tak pernah lagi dpt BE

    ReplyDelete