Saturday, March 10

Wan Zack Haikal follow aku kat twitter? Biar betul.

AMARAN KERAS : Sila sediakan baldi secukupnya sebelum membaca entri di bawah. Jika anda berdegil,saya tidak akan bertanggungjawab diatas kekotoran pc/laptop anda .
Setelah lama aku tak update blog,hari nie tiba lah masanya aku nak update blog yang tak seberapa nie. Ecehh,ayat.
Tajuk entry aku kali nie terserlah keriakan diri ini. *muntah hijau*
Okay,berbalik pada tajuk aku tu,meh aku nak tunjuk bukti yang Wan Zack Haikal follow aku kt twitter.
Nampak line merah-merah tu,kemain lagi. Amboi. Maaf la kat orang yg aku sensor kan tu. Aku nak promote Wan Zack Haikal je *bluerkk*
Bangga taw weyh Wan Zack Haikal follow aku,dah lah aku minat dia. Hee. Nie mungkin sebab aku komen twitpic dia dengan anak buah dia. Anak buah dia comel,lelaki. Dah besar mesti ikut jejak pak cik dia tu . LOL.
p/s : See,mesti korang muntah hijau kan baca entry aku nie. Kan aku dah pesan awal-awal tu sediakan baldi. Salah korang lah,siapa suruh degil. Haha. 


7 comments:

  1. untung la awak.. difollow oleh org y awak minatkan..hihi.. :)

    ReplyDelete
  2. aceceyh .. untunglah kan ~ hee :)

    ReplyDelete
  3. Untunglah awak..
    Rasanya Wan Zack nie ada couple dah..
    Dia couple dgn bekas budak 1 sekolah saya

    ReplyDelete